Image and video hosting by TinyPic

14/12/11

Ρήγμα στους κόλπους των Ελεύθερων Δημοκρατών...

Ρήγμα στους κόλπους των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) της Γερμανίας σχετικά με τη διαχείριση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και τον μόνιμο μηχανισμό σταθερότητας (ESM) φέρνει στην επιφάνεια η αιφνιδιαστική παραίτηση του Κρίστιαν Λίντντερ, γενικού γραμματέα.

Η κίνηση του Κρίστιαν Λίντντερ, Νο. 2 στην ιεραρχία του FDP, συνδέεται με εσωτερικό δημοψήφισμα στους κόλπους των εταίρων της Aνγκελα Μέρκελ κόντρα σε περαιτέρω διασώσεις στην ευρωζώνη και έρχεται να επιδεινώσει την κρίση στο κόμμα που βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο σε «ελεύθερη πτώση» στις δημοσκοπήσεις.

Ο 32χρονος Λίντντερ είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του εσωτερικού δημοψηφίσματος που «επιβλήθηκε» στην ηγεσία του κόμματος και στον ίδιο από ομάδα ευρωσκεπτικιστών εντός της παράταξης.

Εξοργισμένοι για το γεγονός ότι ο αρχηγός του FDP Φίλιπ Ρέσλερ στηρίζει τις κινήσεις της Ανγκελα Μέρκελ στην κρίση χρέους στην ευρωζώνη, ομάδα βουλευτών υπό τον Φρανκ Σέφλερ ηγήθηκαν εκστρατείας τους τελευταίους μήνες για τη συλλογή υπογραφών για εσωτερικό, μη δεσμευτικό δημοψήφισμα κόντρα σε περαιτέρω ευρω-διασώσεις.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .