Image and video hosting by TinyPic

22/12/11

Ζευγάρι λήστεψε οδηγό...

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Πόλης, μία γυναίκα 27 ετών και ένας άνδρας 28 για ληστεία σε βάρος 39χρονου οδηγού ταξί.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επιβιβάστηκαν στο επαγγελματικό όχημα και προσποιούμενοι τους πελάτες, ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει στην οδό Αρκαδιουπόλεως.

Φτάνοντας στον προορισμό τους, ο 28χρονος δήλωσε αδυναμία να πληρώσει το προβλεπόμενο κόμιστρο και υποσχέθηκε στον οδηγό να του καταβάλει το αντίτιμο σε επόμενη συνάντηση τους, η οποία προγραμματίστηκε λίγες ώρες αργότερα.

Όταν ο οδηγός έφτασε στο σημείο του ραντεβού, ο 28χρονος, με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσε ένα δαχτυλίδι και το κινητό του τηλέφωνο, για να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .