Image and video hosting by TinyPic

5/12/11

Τους αφήνουν ελεύθερους όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τα δύο μέλη του Δ. Σ. της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics, συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μετά την απολογία τους στον ανακριτή για το αδίκημα της κλοπής σε βαθμό κακουργήματος.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα επιβλήθηκε η καταβολή εγγυοδοσίας 100.000 ευρώ στον καθένα ενώ τους απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Αντιμέτωποι με τον ανακριτή βρέθηκαν οι Κώστας Χρηστίδης και Φράνς Σέκουλα, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους με αφορμή καταγγελίες των εργαζομένων σύμφωνα με τις οποίες πήραν από τις αποθήκες της εταιρίας εμπορεύματα αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο εκπρόσωποι της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics θα βρεθούν, ωστόσο και αύριο στα δικαστήρια για την υπόθεση της μη καταβολής δεδουλευμένων γα την οποία είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας όπου παραπέμφθηκαν να δικαστούν έχει αναβάλει τη διαδικασία για αύριο. Εναντίον τους έχει γίνει καταγγελία από τους εργαζομένους ότι παρότι ανακοινώθηκε η απόλυση του προσωπικού μετά το κλείσιμο της εταιρείας, δεν καταβλήθηκαν οι αποζημιώσεις τους.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .