Image and video hosting by TinyPic

8/12/11

Κόντρα για τον «άμισθο»...

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου, και της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το κόστος της μελέτης αξιοποίησης του Ελληνικού, την οποία είχε αναλάβει ο Ισπανός αρχιτέκτονας Χοσέ Αθεμπίγιο.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, έκανε λόγο για ομολογία αδιαφανών μεθοδεύσεων και ψευδολογιών κατά τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου, μετά από πολύμηνη σιωπή, ομολόγησε χθες ότι ο ''άμισθος σύμβουλος'' του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, Ισπανός αρχιτέκτονας Χοσέ Αθεμπίγιο, πήρε μόνο για τις συμβουλές στην αξιοποίηση του Ελληνικού ποσό 180 χιλιάδων ευρώ. Αξιοποίηση, βέβαια, ούτε έγινε, ούτε δρομολογήθηκε» σημείωσε ο κ. Μιχελάκης.

Υπενθύμισε ακόμη ότι, από τις 4 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία καλούσε την κυβέρνηση να απαντήσει αν ο κ. Αθεμπίγιο αμείβεται από την κυβέρνηση και ποια είναι η αμοιβή του. «Χρειάστηκαν επτά μήνες για να πουν ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας. Διότι, προφανώς, είναι πολλά εκείνα που εξακολουθούν ακόμη να κρύβουν» κατέληξε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Ν.Δ..

Απαντώντας, το ΥΠΕΚΑ χαρακτηρίζει απολύτως εύλογο το ποσό της αμοιβής του κ. Αθεμπίγιο και της ομάδας του για τη μελέτη που ανέλαβαν να εκπονήσουν.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .