Image and video hosting by TinyPic

13/12/11

Κι όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει ότι όποιος δουλεύει πρέπει να πληρώνει και όχι να πληρώνεται...

Ανησυχία είναι το λιγότερο που μπορεί να προκαλέσει η είδηση, ότι οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου Χανίων μετά από την μη καταβολή δεδουλευμένων τους τελευταίους τέσσερις μήνες αλλά και των πολλών ελλείψεων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.

«Οι υπάρχοντες εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν έχουν εισπράξει τα δεδουλευμένα τους εδώ και τέσσερις μήνες και έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν πρόβλημα επιβίωσης . Χτες προχωρήσαμε σε επίσχεση εργασίας και δε θα δουλέψουμε εάν δεν δοθεί λύση στα προβλήματα μας» τονίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, κ. Βαγγέλης Κωνσταντουλάκης στη zougla.gr.

Το Νοσοκομείων Χανίων έχει μεγάλες ελλείψεις, σε σημείο που με τα δυσκολίας εξυπηρετούνται οι ασθενείς. Πολλές μονάδες έχουν καταργηθεί και άλλες υπολειτουργούν καθώς το προσωπικό είναι μειωμένο.

«Όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης αντιμετωπίζουν πρόβλημα . Το νοσοκομείο των Χανίων έχει ελλείψεις προσωπικού το οποίο είναι απαραίτητο, όπως είναι οι νοσηλευτές» όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Κωνσταντουλάκης.

Στο Νοσοκομείο υπάρχει, προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση των σοβαρών και έκτακτων περιστατικών ωστόσο αναβάλλονται τα τακτικά και προγραμματισμένα ραντεβού.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .