Image and video hosting by TinyPic

1/12/11

Μία τεράστια ευρωπαϊκή νίκη...

Μία τεράστια ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε στο Λονδίνο την Τότεναμ με 2-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και σφράγισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League! Τα γκολ του θριάμβου πέτυχαν ο Σαλπιγγίδης (6’) και ο Αθανασιάδης (14’). Τα «σπιρούνια» μείωσαν με τον Μόντριτς (38’) από ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο προκάλεσε και την αποβολή του Σταφυλίδη.

Ο Δικέφαλος άγγιξε το τέλειο στην απόδοσή. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γεωργιάδης που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βεϊρίνια που έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμού..

Ο νεαρός εξτρέμ έδωσε δύο ασίστ-έτοιμα γκολ στους Σαλπιγγίδη με υποδειγματική κεφαλιά και Αθανασιάδη με προβολή να στέλνουν στα ουράνια τον Δικέφαλο.

Στο σημείο εκείνο ο Ολλανδός διαιτητής της αναμέτρησης -χασάπης στο επάγγελμα - Μπας Νάιχαους «ανακάλυψε» χέρι σε καθαρή απομάκρυνση της μπάλας από τον Σταφυλίδη πάνω στην γραμμή, απέβαλε τον νεαρό μπακ, καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και φυσικά ο Μόντριτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι Λονδρέζοι ανέλαβαν περισσότερες πρωτοβουλίες, πίεσαν ασφυκτικά, επέβαλαν τον ρυθμό τους, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» άντεξαν.

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Ρόουζ (63’ Μπέιλ), Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Λίβερμορ, Μόντριτς, Πίενααρ (67’ Κάρολ), Λένον, Ντεφό, Κέιν (72’ Φαλκέ).

Στον πάγκο: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Τάουνσεντ, Φρέντερικς.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Κοντρέρας (81’ Τσιρίλο), Μαλεζάς, Έτο, Λάζαρ (83’ Φαλκέ), Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Γεωργιάδης (62’ Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπαλάφας, Ίβιτς, Παπάζογλου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .