Image and video hosting by TinyPic

29/12/11

Ενδεχομένως και πριν από την πρωτοχρονιά στην ΑΕΚ να γνωρίζουν τις προθέσεις και κυρίως το όνομα του Έλληνα υποψήφιου επενδυτή...

Ενδεχομένως και πριν από την πρωτοχρονιά στην ΑΕΚ να γνωρίζουν τις προθέσεις και κυρίως το όνομα του Έλληνα υποψήφιου επενδυτή που ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη προγραμματιστεί ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη για το βράδυ της Παρασκευής ή το πρωί του Σαββάτου με μεσάζοντα τον πρώην παράγοντα Νίκο Στράτο, ο οποίος μιλώντας στο aek365.gr επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον:

«Η ΑΕΚ είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση εδώ και μήνες. Και έπρεπε να βρούμε έναν άνθρωπο να την βοηθήσει. Τον βρήκαμε, είναι ΑΕΚτζής, είναι δυνατός επιχειρηματίας και θέλει να πάρει την ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, του κ. Αδαμίδη και όσων θα πει με τον επιχειρηματία. Η δουλειά μου και ο ρόλος μου τελείωσε. Δεν θα εμπλακώ σε πιθανή διοίκηση, δεν θα συμμετάσχω. Μεγάλωσα πια για τέτοια πράγματα. Εμείς κάναμε τις επαφές και τώρα είναι θέμα της ΑΕΚ και δικό του να τα βρουν ή όχι. Θέλει να βάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την ΑΕΚ και να καλύψει τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι μεγάλες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και η ΑΕΚ να γίνει ξανά ΑΕΚ. Πιέζει ο χρόνος, χρειάζεται σοβαρότητα και ο άνθρωπος που θέλει την ΑΕΚ να ξέρετε ότι την αγαπά και θέλει να τη βοηθήσει. Είχε διαρκείας παλιά στην Νέα Φιλαδέλφεια και πάει και στο ΟΑΚΑ. Πρόσφατα πήγαμε μαζί σε ένα παιχνίδι. Δεν θέλει να παίξει. Θέλει να βοηθήσει. Όσα ονόματα έχουν κυκλοφορήσει δεν ισχύει κανένα. Ούτε Καλλιμανόπουλος, ούτε Βενιάμης, ούτε... Βενιαμίν, ούτε τίποτα... Το Σάββατο θα μάθετε όλοι το όνομα και θα τελειώνουν όλα».

Πάντως, ο κ. Στράτος τόνισε ότι αν ο κ. Αδαμίδης στο ταξίδι του στο Ντουμπάι συμφωνήσει με άλλο επενδυτή, τότε πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Έλληνα επιχειρηματία: «Σημασία έχει να πάνε όλα καλά τώρα και να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Να τα βρουν και να βοηθηθεί η ΑΕΚ. Βεβαίως όλα μπορούν να αλλάξουν αν ο κ. Αδαμίδης στο ταξίδι του στο Ντουμπάι γυρίσει με επενδυτή και μια συμφωνία. Εκεί αλλάζει το θέμα».

Μίλησαν τηλεφωνικά...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα επιχειρηματία που εντοπίστηκε από την ομάδα των παλαιών παραγόντων της «Ένωσης», όμως, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι δεν έμαθε ποτέ το όνομά του συνομιλητή του, ο οποίος δεσμεύτηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του μόνον εφόσον ο Αδαμίδης επιστρέψει από το Ντουμπάι.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ φέρεται να απάντησε στον Στράτο ότι: «τον περιμένω με αποδείξεις για όλα αυτά που λέγονται. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας υποψήφιος αγοραστής είναι διατεθειμένος να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ακόμα και το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2012, ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .