Image and video hosting by TinyPic

20/12/11

Αν δεν πάρουν εντολές από τους Γερμανούς, δεν ξέρουν τι να απαντήσουν. Τι ζούμε; Γιατί δεν τους στέλνουμε στον αγύριστο όλους μαζί;

Το ύψος του ελλείμματος του 2011 είναι πάρα πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί, παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλη, για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

Το κυβερνητικό στέλεχος μίλησε για αποκλίσεις από τους στόχους, εξαιτίας της ύφεσης, που έχει επηρεάσει τα ασφαλιστικά και φορολογικά έσοδα, αλλά και των πολιτικών εξελίξεων και του κλίματος αβεβαιότητας που επικράτησε το φθινόπωρο.

Όσον αφορά στα μέτρα, δήλωσε ότι "η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της προς τους πιστωτές της, πάντα με την απαιτούμενη ευαισθησία προκειμένου να μην θιχθούν άλλο αυτοί που έχουν ήδη θιχθεί". Δεν απέκλεισε την επιβολή και νέων, καθώς αρκέστηκε να δηλώσει ότι προτεραιότητα είναι η πλήρης εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Τέλος, δήλωσε σύμφωνος με όποιον θεωρεί αναγκαία μια ηπιότερη δημοσιονομική προσαρμογή στο πλαίσιο του νέου προγράμματος δανεισμού της Ελλάδας.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .