Image and video hosting by TinyPic

5/12/11

Θέλουν να φύγει ατιμώρητος ο προδότης...

Αντιμέτωπος με το αίτημα όλο και περισσότερων στελεχών του ΠΑΣΟΚ να ανοίξει τη διαδικασία διαδοχής και να αποχωρήσει από την ηγεσία θα βρεθεί εντός των επόμενων ημερών ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η δραματική, όσο και απροσδόκητη παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο οποίος ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες και επιτέθηκε στον κ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος καθώς έχει διαρρήξει τη σχέση του με την κοινωνία, θεωρείται απλά το έναυσμα για εξελίξεις στο Κίνημα.

Ήδη τα επιτελεία των επίδοξων διαδόχων σχεδιάζουν κινήσεις, ενώ βουλευτές κάθε προέλευσης και εσωκομματικής αναφοράς ετοιμάζουν παρεμβάσεις. Το κομβικό χρονικό σημείο για την εκδήλωση πρωτοβουλιών είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού εντός της εβδομάδας και η καταβολή της έκτης, που επίσης εκτός απρόοπτου θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Άλλωστε αυτά τα γεγονότα έχει θέσει ως όριο η πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, ενώ και βουλευτές που πρόσκεινται στον Ευάγγελο Βενιζέλο διαμηνύουν ότι δεν μπορεί να καθυστερήσει ο κ. Παπανδρέου πέραν της 15ης Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση ισχυρές δυνάμεις εντός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένες να περιμένουν για πολύ τον κ. Παπανδρέου και ούτε να του δώσουν χρονικό περιθώριο έως τον Ιανουάριο.

Το έκρυθμο κλίμα εντός του ΠΑΣΟΚ προβληματίζει το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, που έχει αναπτύξει έως τώρα μία τακτική καθυστερήσεων και προσπάθειας να κερδίσει χρόνο.

Στην Ιπποκράτους δεν κρύβουν τη διάθεσή τους να εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο παραμονής του κ. Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Επιστρατεύουν από τη μία το εύθραυστο πολιτικό σκηνικό, καθώς το κόμμα στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου, που κάνει κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το πρόβλημα χρέους και από την άλλη τον κίνδυνο διάσπασης.

Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου δεν κρύβουν επίσης την οργή τους για την επίθεση που δέχθηκαν από τον κ. Χρυσοχοίδη, έστω κι αν υπήρξε ευθεία αντίδραση σε αυτή.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .