Image and video hosting by TinyPic

4/12/11

Καμαρώστε ρε ένα παλικάρι της φακής, έναν επαναστάτη του πρωκτού...

«Όσοι ονειρεύονται παράταση της θητείας της σημερινής κυβέρνησης ή διεύρυνση του σκοπού της υπονομεύουν την αποστολή της κυβέρνησης Παπαδήμου. Η πραγματοποίηση των εκλογών στον χρόνο που έχουμε προσδιορίσει δεν είναι δική μας «εμμονή». Είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της εσωτερικής ομαλότητας» αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας παράλληλα πως η ΝΔ δεν είναι «αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο» όσον αφορά στις εκλογές. Στην ίδια συνέντευξη ο Α. Σαμαράς εκφράζει την επιθυμία του να πετύχει τους στόχους της η κυβέρνηση Παπαδήμου, και ζητά μάλιστα να αφήσουν τον πρωθυπουργό απερίσπαστο να κάνει την δουλειά του.


Ωστόσο ο Α. Σαμαράς επαναλαμβάνει πως η πραγματοποίηση των εκλογών την ημερομηνίας που έχει προσδιοριστεί είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκατασταθεί η «εσωτερική ομαλότητα». «Δεν είμαστε αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο. Ούτε όμως δεχόμαστε και σκόπιμες καθυστερήσεις για κομματικούς λόγους που καθένας καταλαβαίνει» λέει ο αρχηγός της Ν.Δ και συνεχίζει: «Αν εγώ βιαζόμουν να κυβερνήσω, θα είχα τορπιλίσει την επιλογή Παπαδήμου από την αρχή. Όμως και την προώθησα και θέλω να επιτύχει στην αποστολή της. Ας τον αφήσουν, λοιπόν, απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του ώστε μετά η Ελλάδα να προχωρήσει με μία κυβέρνηση που θα έχει πλήρη νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό».

Από την άλλη πλευρά πάντως ο Α. Σαμαράς θεωρεί ότι η ημερομηνία των εκλογών μπορεί να είναι ελαστική ανάλογα με την έκβαση των πραγμάτων: «αν τα πράγματα τρέξουν νωρίτερα ή αργότερα, τότε οι εκλογές μπορούν να έλθουν λίγο νωρίτερα ή αργότερα.». Και διευκρινίζει πως κάθε παράταση της θητείας της παρούσας κυβέρνησης ή διεύρυνση του σκοπού της υπονομεύει την αποστολή της.

Τέλος ο Α. Σαμαράς ανέφερε πως η πολιτική εξελίσσεται και δεν είναι «μουσειακό αντικείμενο». Πολιτική δεν είναι «να λες το ίδιο "ποίημα" βρέξει-χιονίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η πολιτική είναι "κίνηση" και βρίσκεται σε κίνηση. Η ακινησία δεν είναι αρετή για την πολιτική. Είναι αρρώστια».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .