Image and video hosting by TinyPic

6/12/11

Τουρκικές προβλέψεις για μεγάλο σεισμό στο Αιγαίο...


Με νέες κινδυνολογικές προβλέψεις που έχουν αναπαραχθεί σε τμήμα και του ελληνικού διαδικτύου χρεώθηκε ο Τούρκος σεισμολόγος Οβγκούν Αχμέτ Ερτσάν. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου της Κωνσταντινούπολης Αχμέτ Ερτσάν, μίλησε σε τουρκικά Μέσα σχολιάζοντας τον χθεσινό σεισμό μεγέθους 4,7 που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου.
Σημείωσε ότι όπως είχε τονίσει πως μετά το σεισμό στην πόλη Βαν, ανέμενε την εκδήλωση ενός σεισμού 7.2 Ρίχτερ στο τρίγωνο ανάμεσα στη Μυτιλήνη, το Καράμπουρουν και τη Φώκαια.
« Λυπάμαι που το λέω», φέρευαι να συμπλήρωσε ο Ερτσάν, «αλλά ο σεισμός 5.1 Ρίχτερ είναι ένα δείγμα αυτού του σεισμού που περιμένω. Δεν μπορώ να πω πως είναι ο προπομπός αλλά ο προειδοποιητικός. Το Αιγαίο είναι σαν να μας λέει 'προσέξτε εγώ τεντώνομαι, θα κάνω σεισμό 7.2 Ρίχτερ και σας έστειλα πρώτα τον σεισμό τον 5,1 Ρίχτερ] (σύμφωνα προφανώς με τις τουρκικές μετρήσεις)».
Ο Ερτσάν επίσης προειδοποιεί πως σε περίπτωση που στο Αιγαίο συμβεί σεισμός 7 Ρίχτερ θα υπάρξουν κύματα τσουνάμι ύψους 2 μέτρων.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .