Image and video hosting by TinyPic

8/12/11

Πίστωση χρόνου δίνουν στην Πολιτεία οι Θεσσαλοί αγρότες...

Πίστωση χρόνου δίνουν στην Πολιτεία οι Θεσσαλοί αγρότες μέχρι τις γιορτές για την επίλυση των προβλημάτων τους. Αν μέχρι τότε δεν δουν «φως» στα χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζουν, θα προβούν σε κινητοποιήσεις, ακολουθώντας τον δρόμο των συναδέλφων τους της Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα κινητοποιήσεις, διαθέτοντας σε συγκεκριμένα σημεία γάλα, τυρί και γιαούρτι, οι οποίες, ωστόσο, αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι η μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των επιδοτήσεων αλλά και οι σημαντικές μειώσεις που έχουν γίνει στις τιμές των παραγωγών, τη στιγμή μάλιστα που οι τιμές στους καταναλωτές δεν ακολουθούν την ανάλογη πορεία.

Στη Θεσσαλία οι αποφάσεις παίρνονται πλέον σε επίπεδο και των τεσσάρων νομών και όχι ξεχωριστά, με τους αγρότες να περιμένουν να περάσουν οι γιορτές για να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .