Image and video hosting by TinyPic

13/12/11

Σαμαρά, φύγε από την κυβέρνηση, φωνάζει η ΔΑΚΕ...

Με μία ιδιαιτέρως σκληρή ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ως Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και όχι ως Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ο Νίκος Κιουτσούκης επιτίθεται εκ νέου στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, σε όλους τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ καλώντας με έμμεσο τρόπο τον κ. Σαμαρά να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Όσοι πίστεψαν ότι η αλλαγή Πρωθυπουργού , θα φέρει στην Ελλάδα καλύτερες μέρες, διαψεύσθηκαν γρήγορα!!! Όσοι νόμισαν ότι η Κυβέρνηση "ειδικού σκοπού" θα περιοριστεί σ' αυτά τα οποία συναποφάσισαν, προδόθηκαν τάχιστα!!! Όσοι εμπιστεύτηκαν τον Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ο οποίος είπε "ναι" σε όλες τις απαιτήσεις της τρόικα πριν τη δημιουργία της Κυβέρνησης Παπαδήμου έκαναν τραγικό λάθος», σημειώνεται στην ανακοίνωση στην οποία γίνεται αναφορά σε όλα τα σενάρια για τις νέες περικοπές που ζητεί σε μισθούς και συντάξεις η τρόικα, παράλληλα με τις απολύσεις που έρχονται λόγω του «ναυαγίου» της εφεδρείας.

«Τελικά τα όσα επιβάλλονται από τους Τροικανούς και τα αποδέχονται οι "Εθνοσωτήρες" της Ελλάδας θυμίζουν Σταλινικά Καθεστώτα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ επιτίθεται και στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο -"ξεπληρώνει γραμμάτια", αναφέρει- για την άποψή του ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να ολοκληρώσει την 4ετία που ξεκίνησε με τις εκλογές του 2009.

Και σε αυτήν την ανακοίνωση, ο κ. Κιουτσούκης δεν κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο όμως καλεί εμμέσως να άρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας ταυτόχρονα "όχι" στις νέες απαιτήσεις της τρόικας για μέτρα.

«Οι πολιτικοί της χώρας αντέχουν να βλέπουν τα παιδιά στα σχολεία να λιποθυμούν από την πείνα; Αντέχουν να διοικούν Έθνος πεινασμένων; Εάν δεν αντέχουν, τι πρόκειται να πράξουν;» σημειώνει ο κ. Κιουτσούκης και καταλήγει: «Ας ελπίσουμε ότι πέρα από το πατριωτικό τους καθήκον έναντι της Ελλάδος θα ασκήσουν και το πατριωτικό τους καθήκον απέναντι στον ελληνικό λαό, γιατί από τα "Χριστουγεννιάτικα δώρα" των Τροϊκανών εμείς δεν θα πάρουμε».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .