Image and video hosting by TinyPic

7/12/11

Η ΑΔΕΔΥ συμπαρίσταται στον αγώνα των δημόσιων φερέφωνων...

Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων στα Δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, EΡΤ, ΑΠΕ - ΜΠΕ και Δημοτικά Ραδιόφωνα, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τα αιτήματα των δημοσιογράφων των δημοσίων Μέσων Ενημέρωσης που συνεχίζουν για τρίτη εβδομάδα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, και επισημαίνει ότι η ένταξή τους στο Ενιαίο Μισθολόγιο και την Εφεδρεία, διαμορφώνει εξ' αντικειμένου όρους χειραγώγησής τους από την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία. Παράλληλα, ζητεί να σταματήσει η ομηρία των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ, οι οποίοι αυταπόδεικτα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

"Ο αγώνας των εργαζομένων είναι αγώνας για τη διατήρηση του ανεξάρτητου και δημόσιου χαρακτήρα της Ενημέρωσης, την προστασία του πλουραλισμού στην Πληροφόρηση και την αποτροπή της συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης των δημοσίων Μέσων Ενημέρωσης", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει, επίσης, τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER, οι οποίοι με τις πολύμηνες κινητοποιήσεις τους, διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .