Image and video hosting by TinyPic

16/12/11

Ετοιμάζουν σφαγή των λαών...

Δραματική προειδοποίηση ότι η παγκόσμια οικονομία είναι πλέον αντιμέτωπη με προοπτικές συρρίκνωσης, ολοένα και μεγαλύτερου προστατευτισμού, απομονωτισμού (...) και οτιδήποτε άλλου χαρακτήρισε την υφετική δεκαετία του '30, απηύθυνε χθες η Κριστίν Λαγκάρντ, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, στην Ουάσινγκτον.

Απαντώντας εμμέσως στον κεντρικό τραπεζίτη της Γαλλίας, Κριστιάν Νουαγιέ, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα στην «ακατανόητη και παράλογη φύση» των Οίκων πιστοληπτικής αξιολόγησης προτείνοντάς τους (και εξοργίζοντας τους Βρετανούς) αντί να ασχολούνται με τη Γαλλία να στραφούν στο Λονδίνο, το αφεντικό του ΔΝΤ σημείωσε:
«Δεν υπάρχει οικονομία στον κόσμο, είτε σε χώρες χαμηλού εισοδηματικού μέσου όρου, είτε σε αναδυόμενες οικονομίες, είτε σε μέσες οικονομικά χώρες, είτε σε απόλυτα ανεπτυγμένες, που θα μείνει αλώβητη από την κρίση αυτή, την οποία βλέπουμε όχι απλώς να εκτυλίσσεται αλλά και να κλιμακώνεται».
«Δεν είναι μία κρίση που θα επιλυθεί από τις ενέργειες μίας και μόνης ομάδας κρατών. Θα επιλυθεί, ευελπίστως, από όλες τις χώρες, όλες τις περιοχές και όλες τις κατηγορίες οικονομιών με κοινή δράση», κατέληξε η κυρία Λαγκάρντ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .