Image and video hosting by TinyPic

20/12/11

Παίζεται χοντρό παιχνίδι στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού...

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας και η ιστορία του πρίγκιπα. το gazzeta.gr προσπαθήσε να... ξεψαχνίσει την υπόθεση. Μια υπόθεση που έμπαζε από παντού και, όπως αποδείχθηκε, κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο, καθώς ο Σουλτάν Αλ Σαούντ βγήκε την ύστατη στιγμή της κατάθεσης των χρημάτων από το κάδρο!

Ο Τσάκας μιλούσε για τον πρίγκιπα «που δεν τον άντεχα άλλο, γιατί έλεγε όλο δικαιολογίες». Αυτή είναι η μία όψη του φεγγαριού, γιατί υπάρχει και η αντίθετη. Αυτή που αποκαλύπτει, μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr, ο Μοχάμεντ Μπάσεμ, σύμβουλος του Σουλτάν! Ο Μπάσεμ ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη μετάφραση στη συνέντευξη που είχε δώσει ο πρίγκιπας στον Sentra fm, ενώ είχε φιλοξενηθεί κατά το παρελθόν και στην τηλεόραση της Nova.

Ο Μπάσεμ φώτισε την υπόθεση από τη δική του σκοπιά, κατηγορώντας τον Βλάση Τσάκα για εξαπάτηση και κοροϊδία! Αποκάλυψε ότι εδώ και ενάμιση μήνα τον είχαν βγάλει από την υπόθεση, πως ο μάνατζερ από την Καβάλα πήγε μία μόνο φορά στην Σαουδική Αραβία και ότι παίζεται χοντρό παιχνίδι στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, έκανε σαφές ότι ποτέ δεν έφτασε στα χέρια τους ο έλεγχος της ΠΑΕ, καθώς δεν γνώριζαν τίποτα γι' αυτόν, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Τσάκας προχώρησε το MoU, χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Μάλιστα, άφησε ανοιχτή την έλευση του πρίγκιπα στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Τζίγγερ, «καθώς θέλουμε ακόμη τον Παναθηναϊκό»!

Ακολουθούν, σημείο-σημείο, οι αποκαλύψεις του Μπάσεμ:

«Άνθρωπος της οικογένειας»

«Ο Πρίγκιπας ήρθε σε επαφή με τον Βλάση Τσάκα μέσω τηλεφώνου πριν από περίπου έξι μήνες. Ο Τσάκας υποστήριξε πως είναι πολύ καλός φίλος με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ότι ψάχνει να βρει επενδυτές για τον Παναθηναϊκό. Εμείς αποφασίσαμε να είναι εκπρόσωπος μας γιατί απλά ήταν από την Ελλάδα και ισχυριζόταν πως είναι άνθρωπος της οικογένειας και λειτουργεί για να βρει επενδυτή. Για κανέναν άλλο λόγο».

«Κανένα επίσημο έγγραφο»

«Από την πρώτη στιγμή δεν έστειλε σε εμάς τίποτα από όσα είχαμε ζητήσει. Ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μας κάποιο επίσημο χαρτί από τις συζητήσεις, δεν μας ενημέρωνε για τίποτα. Είχαμε συμφωνήσει πως πριν γίνει το παραμικρό θα ενημερώνει αλλά δεν το έκανε! Δεν γνωρίζαμε ότι γινόταν έλεγχος στην ΠΑΕ, δεν έχουμε τίποτα σχετικό με αυτό τον έλεγχο, κανένα οικονομικό στοιχείο. Για αυτό αποφασίσαμε να τον αποσύρουμε από την εκπροσώπηση μας. Ακόμη και για το προσύμφωνο δεν πήρε την σχετική άδεια. Ακόμη δεν έχω το πρωτότυπο στο χέρι μου.

Μάθαμε για τα πάντα, όταν στείλαμε ευχές στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και δεν πήραμε καμία απάντηση. Τότε πήραμε απευθείας επικοινωνήσαμε με την πλευρά Βαρδινογιάννη και μάθαμε τα πάντα. Δεν τους είχε φτάσει κανένα έγγραφο από εκείνα που είχαμε δώσει στον Τσάκα. Η πρεσβεία επίσης μας βοήθησε να καταλάβουμε τι ακριβώς έλεγε και έκανε ο Τσάκας. Καμία υπόσχεση από αυτούς που έδινε δεν ήταν οι απόψεις του Πρίγκιπας.

Ο Τσάκας στη Σαουδική Αραβία ήρθε μόνο μία φορά. Τότε που ακούσατε ζωντανά τον Πρίγκιπα να μιλά για τον Παναθηναϊκό. Μόνο τότε».

«Δεν τέλειωσε η υπόθεση»

«Εμείς θέλαμε να επενδύσουμε, αλλά στο τέλος είδαμε πως ο Τσάκας δεν ενδιαφερόταν. Έκανε παιχνίδι για τον εαυτό του. Τι έκανε τα επίσημα έγγραφα; Γιατί το καθυστερούσε; Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι τίποτα δεν τελείωσε. Τον Ιανουάριο θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στις αρχές του Ιανουαρίου. Είμαστε σε επαφές με τους δικηγόρους! Θέλουμε ακόμη τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάκας ζητούσε να βάλουμε λεφτά χωρίς να έχουμε τίποτα επίσημο στα χέρια μας».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .