Image and video hosting by TinyPic

4/12/11

Δεν θα γίνουν ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα, αν ο λαός δεν πάρει τα όπλα και τους οδηγήσει όλους στα κρεματόρια...

Σε «κενό αέρος» εκτιμά ότι γίνεται η συζήτηση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Οπως δήλωσε, «ο χρόνος της κυβέρνησης καθορίζεται αντικειμενικά από την εντολή που έλαβε από τον Πρόεδρο της ∆ημοκρατίας και από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. ∆εν καθορίζεται ούτε από την ίδια ούτε από τη βούληση των μελών της».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «σημασία έχει αν η κυβέρνηση θα αφεθεί να ολοκληρώσει την υλοποίηση των πολύ συγκεκριμένων ενεργειών που συνδέονται με τις αποφάσεις του Οκτωβρίου».
«Οποια πολιτική δύναμη θέλει να σταματήσει το έργο αυτό έχει τη δυνατότητα να το κάνει άμεσα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της επιλογής της και δεν βλέπω γιατί τόση συζήτηση», πρόσθεσε ο υπουργός.
Ο κ. Γιαννίτσης ανέφερε ότι υπήρξε ευρύτατη ανακούφιση στο εξωτερικό για την πολιτική συμφωνία να ανατεθεί στον κ. Λουκά Παπαδήμο η διακυβέρνηση της χώρας, αλλά παράλληλα και αγωνία για το αν θα μπορέσει να φέρει σε πέρας την αποστολή της χωρίς πολιτικούς κλυδωνισμούς.
Αναφορικά με τον εκλογικό νόμο επεσήμανε ότι αποτελεί μείζον θέμα που απαιτεί πολιτικές συνεννοήσεις και συμφωνία.
Τέλος, υποστήριξε ότι σε μία χρονική περίοδο τεράστιων θυσιών τα κόμματα θα έπρεπε να συμμετέχουν τουλάχιστον ισοδύναμα με τον απλό κόσμο στην προσπάθεια μείωσης των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .