Image and video hosting by TinyPic

19/12/11

Πάλι λεφτά θέλουν οι έμποροι. Αν δεν αυξηθούν οι μισθοί και δεν κοπούν τα χαράτσια μάγκες, λεφτά δεν βλέπετε. Πρέπει να κλείσετε...

Έντονη ανησυχία εκφράζουν κορυφαίοι φορείς της αγοράς και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και δεν υπάρξει άμεση μείωση της φορολογίας, τότε το 2012 θα φέρει χιλιάδες λουκέτα και ανέργους.

Ειδικότερα, όπως εκτιμά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, το 2012, θα κλείσουν 53.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ θα χάσουν την εργασία τους 125.000 εργαζόμενοι.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης, η μείωση της κατανάλωσης κατά 40% από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα και οι ακόμη πιο δυσοίωνες προβλέψεις για το 2012, αναμένεται να δημιουργήσουν περισσότερους από 100.000 νέους ανέργους.

Συνολικά, δηλαδή, για το 2012 εκτιμάται ότι μπορεί να οδηγηθούν στα γκισέ του ΟΑΕΔ, περισσότεροι από 225.000 εργαζόμενοι, εκτινάσσοντας σε δυσθεώρητα ύψη τον συνολικό αριθμό των ανέργων και μετατρέποντας σε εφιάλτη την εύρεση εργασίας.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .