Image and video hosting by TinyPic

2/12/11

Ο Τσάκας Τσούκας, όταν κοιμάται, βλέπει στον ύπνο του ότι μιλάει με δέκα πρίγκιπες...

Για τον χαρακτήρα του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ μίλησε στο περιοδικό «Nitro» ο Βλάσης Τσάκας. Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα αναφέρθηκε στις καθημερινές συνήθειες του πρίγκιπα αλλά και στον εαυτό του, τονίζοντας ότι μιλάει με δέκα πρίγκιπες!

«Ο πρίγκιπας Σουλτάν είναι πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι όταν είμαι στην Τζέντα, γιατί δεν έχουμε κανένα πάνω από το κεφάλι μας. Συνήθως μένω στο σπίτι του. Όταν μένω σε ξενοδοχείο, αυτό γίνεται γιατί έχει άλλο κόσμο στο σπίτι και δεν θέλει να με στριμώξει και να μη νιώθω άνετα. Αυτό δείχνει ότι με θεωρεί ισότιμο, ανεξαρτήτως περιουσίας» δήλωσε ο Τσάκας και συνέχισε:

«Συχνά παίρνει το αμάξι και με πάει βόλτα μόνος του. Ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτε. Οδηγεί ο ίδιος. Αφήνει τους σωματοφύλακες στο σπίτι ή τον ακολουθούν από απόσταση. Νομίζει βέβαια ότι το ίδιο θα κάνει και εδώ. Στην ατζέντα που είχαμε βγάλει για την επίσκεψή του, που, όμως ακυρώθηκε, είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάει για shopping μόνος του. Του είπα: Τι λες ρε; Όταν είναι να του πω όχι, του το λέω. Όταν είναι να διαφωνήσουμε, του λέω: αυτό που λες είναι μ….κια! Είναι ξεκάθαρο και το δέχεται».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Όλοι γέλασαν και είπαν: πως είναι δυνατόν αυτός ο μ….ας να κουβεντιάζει με πρίγκιπες; Αυτός ο μ….ας λοιπόν δεν μιλάει ούτε μ’ ένα, ούτε με δύο πρίγκιπες, αλλά με δέκα. Κυριολεκτώ».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .