Image and video hosting by TinyPic

13/12/11

Μπορεί ο φτωχός Έλληνας να πετάγεται έξω από τα νοσοκομεία, όταν δεν έχει να πληρώσει, αλλά ο Λίβυος απολαμβάνει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Καλά μας δουλεύουν;

Η βούληση να συνεχισθούν αμείωτες οι ελληνικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κατάστασης στη Λιβύη επαναβεβαιώθηκε σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υφυπουργού Δημ. Δόλλη.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης αποφασίστηκε να συνεχισθούν οι διευκολύνσεις εισόδου και φιλοξενίας στη χώρα μας, σε Λίβυους πολίτες οι οποίοι είτε τραυματίσθηκαν είτε κακοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων στη χώρα τους προκειμένου να τους παρέχεται η απαραίτητη νοσοκομειακή υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, προκειμένου η έλευση Λίβυων τραυματιών στη χώρα μας να είναι ομαλή αποφασίσθηκε ότι εφεξής τα σχετικά αιτήματα θα πρέπει να απευθύνονται προς την ελληνική Πρεσβεία στην Τρίπολη και θα πρέπει να προέρχονται ή να μεσολαβούν, αποκλειστικά και μόνο, οι αρμόδιες Λιβυκές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν επιφορτισθεί σχετικά από το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο.

Η Πρεσβεία θα αξιολογεί τα αιτήματα, εφόσον κατατίθενται εμπρόθεσμα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προγραμματιζόμενη μετακίνηση, περιλαμβάνουν τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων καθώς και του μέσου μεταφοράς τους και ταυτόχρονα υφίσταται διαπιστωμένη διαθεσιμότητα κλινών σε ελληνικά ιδιωτικά νοσηλευτήρια.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .