Image and video hosting by TinyPic

5/12/11

Έσπασε και το αήττητο του Παναθηναϊκού...

Έσπασε και το αήττητο του Παναθηναϊκού και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ένας Άρης απ' τα παλιά, με ηγέτη τον Χαβιέρ Ουμπίδες, έκανε κομμάτια και θρύψαλα την άμυνα των “πρασίνων” και θριάμβευσε με 3-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” όπου μάλιστα είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 10 Απριλίου και το 2-1 επί του Βόλου. Οι Τσέζαρεκ (12'), Ντίκο (44') και Νέτο (48') πέτυχαν τα γκολ του Άρη, ενώ ο χειρότερος φετινός Παναθηναϊκός ισοφάρισε προσωρινά με κεφαλιά του Μπουμσόνκ στο 38'. Ο Άρης δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που απογοήτευε τους φίλους της τις πρώτες αγωνιστικές. Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός ξέχασε στην Αθήνα το καλό του πρόσωπο και επέστρεψε στα καλοκαιρινά του στάνταρ, όταν αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια από την Οντένσε και την Μακάμπι. Ο Άρης επέβαλε το ρυθμό του, είχε αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι του και κατάφερε να εκνευρίσει τον Λέτο και τα υπόλοιπα "πράσινα" αστέρια με ασφυκτικό (αλλά καθαρό) πρέσινγκ.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους. Με τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Σπυρόπουλος έσωσε πριν ο Γιαννιώτας σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καπίνο σταμάτησε τον Ούμπιδες, όπως έκανε και στο τετ α τετ του Τσέζαρεκ στο 11'.

Όμως ο 17χρονος πορτιέρο συνέχισε να προδίδεται από την άμυνά του. Ο Μίσελ στο 12ο λεπτό έβγαλε σέντρα-ξυραφιά και ο Τσέζαρεκ δεν λάθεψε από κοντά. Ο Καπίνο συνέχισε να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση. Στην πρώτη του (και μοναδική) καλή στιγμή στο ματς, ο Μπουμσόνγκ κέρδισε στον αέρα τον Ντίκο και έφερε το ματς στα ίσια.

Κάπου εκεί πήρε την μπαγκέτα του μαέστρου ο Χαβιέρ Ουμπίδες. Ο Αργεντινός έκοβε, μοίραζε, κρατούσε μπάλα και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του αγώνα. Από δική του μπαλιά και τραγικό λάθος του Σαριέγκι ήρθε το δεύτερο γκολ με τον Ντίκο (45').

Ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε μυαλό και αιφνιδιάστηκε ξανά από τον Άρη. Ο σπεσιαλίστας των φάουλ Ντάρσι Νέτο έδωσε διαφορά δύο γκολ στην ομάδα του, στο 47ο λεπτό, και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την πολυτέλεια να κλείσουν χώρους. Ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, ήταν οι "κίτρινοι" που έφτασαν κοντά στο τέταρτο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, με Ουμπίδες, Γιάκομπ και Καστίγιο.

Στην πορεία του αγώνα, ο Φερέιρα έριξε στο ματς δύο σέντερ φορ (Ρούντολφ και Πετρόπουλο), αλλά και από τους δύο λείπουν παιχνίδια και έμοιαζαν χαμένοι στο γήπεδο.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .