Image and video hosting by TinyPic

29/12/11

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία επέδραμε νωρίς το πρωί εναντίον «τρομοκρατικών»...

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία επέδραμε νωρίς το πρωί εναντίον «τρομοκρατικών», όπως τους χαρακτήρισε, στόχων στον κεντρικό και τον βόρειο τομέα της Λωρίδα της Γάζας, μία ημέρα μετά την εκτόξευση τριών ρουκετών εναντίον του Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο ισραηλινός στρατός.

«Αεροπλάνα της ισραηλινής αεροπορίας έπληξαν κέντρο τρομοκρατικής δραστηριότητας στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας, καθώς και μία υπόγεια σήραγγα στον βόρειο τομέα... Αυτοί οι στόχοι επλήγησαν σε απάντηση της εκτόξευσης ρουκετών χθες εναντίον του Ισραήλ» αναφέρεται στην ανακοίνωση του στρατού.

«Δύο ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα εξερράγησαν σε αγρό, στην περιοχή του Έσκολ» είχε ανακοινώσει χθες το βράδυ εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξαν θύματα, ούτε προκλήθηκαν ζημίες.

Χθες το πρωί, μία άλλη ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τον βόρειο τομέα της Λωρίδας της Γάζας έπεσε στο Νότιο Ισραήλ, στην περιοχή Σαάρ Χανεγκέβ, χωρίς να εκραγεί, σύμφωνα με στρατιωτικό εκπρόσωπο.

Η εκτόξευση των τριών ρουκετών ακολούθησε δύο επιδρομές της ισραηλινής αεροπορίας εναντίον της Λωρίδας της Γάζας την Τρίτη, κατά τις οποίες σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και είκοσι τραυματίσθηκαν.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε μετά τις δύο επιδρομές της Τρίτης ότι στόχος των επιδρομών αυτών ήταν μέλη ένοπλου δικτύου στο οποίο συμμετέχουν Παλαιστίνιοι και Αιγύπτιοι.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .