Image and video hosting by TinyPic

15/12/11

Καλά δεν υπάρχει ένας που να φοράει παντελόνια στον Παναθηναϊκό και να στείλει από εκεί που ήρθε τον απίθανο αυτό τύπο;

Τελικά, είναι ή δεν είναι οι διάδοχοι του Αμπντούλ Αζίζ, αυτοί που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό; Ο Βλάσης Τσάκας το διαψεύδει, τονίζοντας… εκνευρισμένος στο sport-fm.gr: «Μην ακούω μ......ς! Δεν υπάρχουν αυτά που έχουν γραφτεί, σας το υπογράφω»!

«Κανένας διάδοχος του Αμπντούλ Αζίζ δεν είναι μέσα στην υπόθεση. Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα», προσθέτει ο Τσάκας, μη θέλοντας να δώσει στοιχεία για τους… αντικαταστάτες του Σουλτάν Αλ Σαούντ: «Όπως είπα και χθες, δουλεύω την υπόθεση δύο μήνες, γιατί ο Αλ Σαούντ μας απογοήτευσε. Ηταν ασυνεπής. Δεν θα πω περισσότερα, παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα ισχυρό γκρουπ ανθρώπων. Κάντε υπομονή…».

Αυτά, λοιπόν, σύμφωνα με τον Τσάκα. Η πληροφόρηση για τα περί διαδόχων του Αζίζ, μπορεί να είναι έντονη και σχεδόν όλος ο Τύπος να έχει γράψει για το συγκεκριμένο όνομα, αλλά ο Βλάσης τα διαψεύδει όλα, με την πιο… συνηθισμένη λέξη στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι από χτες ο Βλάσης Τσάκας έχει ...τελειώσει επισήμως τον Αλ Σαούντ, ωστόσο στα χέρια του Παναθηναϊκού βρίσκεται εγγυητική 15 εκατ. ευρώ από τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ υπάρχει και έγγραφο που δείχνει και τα άλλα 55 εκατ. ευρώ.

Η δε κατάθεση έχει γίνει από τρεις πρίγκιπες εκ των οποίων μία γυναίκα με τον τίτλο royal, σε μία εξέλιξη που ...βοήθησε στη διοχέτευση του σεναρίου για τα παιδιά του ίδιου του Αμπντούλ Αζίζ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .