Image and video hosting by TinyPic

3/12/11

Άδικα διαμαρτύρεστε, σε λίγο θα σας πετάξουν στον Καιάδα, άλλωστε για αυτό έφερε τον δοσίλογο ο δοσίλογος Παπανδρέου...


Την σημερινή ημέρα, ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, επέλεξαν οι άνθρωποι με αναπηρία για να συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν στο κέντρο της πρωτεύουσας με πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου. Το παρών έδωσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Π. Κουρουμπλής

Ο κ. Κουρουμπλής έκανε λόγο για «ημέρα οργής κατά της υποκρισίας εκείνων που ομνύουν δήθεν στο βωμό της αλληλοαποδοχής, αλλά στην πραγματικότητα σπρώχνουν με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές επιλογές τους, τις ευπαθείς ομάδες στο κοινωνικό περιθώριο της ακραίας φτώχειας».

Σε δήλωσή του τονίζει ότι «ο δημοσιονομικός οδοστρωτήρας των τροϊκανών ισοπεδώνει όσους δεν μπορούν να αντισταθούν. Καύσιμη ύλη τους, οι αδύνατοι και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ανάπηρα πρόσωπα της κοινωνίας».

«Όταν μηχανεύεσαι και τις πιο εκτρωματικές διαδικασίες για να περικόψεις ακόμα και τα πιο πενιχρά επιδόματα των 250 ευρώ “φορτώνοντάς” ολοκληρωτικά το οικονομικό και κοινωνικό κόστος της αναπηρίας στην ελληνική οικογένεια, επιδεικνύεις το πραγματικό σου απεχθές βλέμμα του αποκλεισμού», συνέχισε ο ανεξάρτητος βουλευτής. Όπως αναφέρει, «δεν έφταναν οι αναστολές του Νόμου για τις προσλήψεις των αναπήρων, δεν αρκούσαν οι περικοπές χιλιάδων κοινωνικών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν όταν το αναπηρικό κίνημα είχε κινηματικά χαρακτηριστικά τώρα έρχεται και η περικοπή των “φτωχών” επιδομάτων».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .