Image and video hosting by TinyPic

15/12/11

Όπως πάντα ο ΣΚΑΪ σπάει απεργίες...

Αναστέλλοντας τη μετάδοση όλων των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών έως και τις 06.00 το πρωί σήμερα απάντησε η ιδιοκτησία και η διοίκηση του Σκάι στην απόφαση των διοικητικών συμβουλίων ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΕΡ και ΕΤΙΤΑ για τρίωρη στάση εργασίας χθες (15.00-18.00).
Τα σωματεία εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους «για την επιχειρούμενη νέα μείωση αποδοχών των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών ραδιοφώνου και τηλεόρασης, που εργάζονται στο ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι", καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα "skai.gr"» και μάλιστα έπειτα από σχετική εξουσιοδότηση των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση του Σκάι πάλι σε ανακοίνωσή της σημείωνε ότι «η παράνομη, καταχρηστική και αιφνιδιαστική στάση εργασίας που προκήρυξε αυταρχικά το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ (...), την οποία μάλιστα μας κοινοποίησε μετά την έναρξή της, χωρίς καμία από τις προειδοποιήσεις που ο νόμος ορίζει» οδήγησε στην απόφαση να μη μεταδοθούν ειδήσεις και εκπομπές ενημέρωσης. Κι αυτό γιατί ο Σκάι «σέβεται τους ακροατές και τηλεθεατές του, εγγυώμενος πάντα την ποιότητα της ενημέρωσης την οποία υπηρετεί», προειδοποιώντας μάλιστα ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .