Image and video hosting by TinyPic

17/12/11

Πληρώνουμε φόρους για την αστυνομία όλοι εμείς οι ηλίθιοι, για να προστατεύει τους πολιτικούς...

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ιδιοκτήτης χρυσοχοείου από το Περιστέρι, ο οποίος έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας. Πρόκειται για τη μία από τις πέντε ένοπλες ληστείες που έγιναν από τις 6.50 τα ξημερώματα του Σαββάτου έως τις 10.25 το πρωί.

Η αρχή έγινε 10 λεπτά πριν από τις 7 το πρωί, στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε καφετέρια και με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν τον Ελληνα ιδιοκτήτη, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Σαράντα λεπτά αργότερα, και πάλι τρεις άγνωστοι με την απειλή όπλων λήστεψαν την αλλοδαπή υπάλληλο καφετέριας, στην οδό Αδμήτου, στην Αθήνα.

Η τρίτη ληστεία σημειώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τη δεύτερη. Στις 7.35 το πρωί, δυο κρανοφόροι, εισήλθαν σε βενζινάδικο στο Περιστέρι και με την απειλή όπλου, λήστεψαν τον Ελληνα υπάλληλο. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Στις 8.25 στις Αχαρνές, τέσσερις κουκουλοφόροι λήστεψαν τον Ελληνα ιδιοκτήτη κρεοπωλείου με την απειλή πιστολιών και καλάσνικοφ. Αρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο.

Η πέμπτη ληστεία ήταν και αιματηρή. Οι δυο άγνωστοι που μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και προσπάθησαν με την απειλή όπλου να ληστέψουν τον Ελληνα ιδιοκτήτη, τον πυροβόλησαν στην πλάτη, όταν εκείνος αντιστάθηκε, άρπαξαν κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών, ούτε σε αυτή την περίπτωση εντοπίστηκαν οι ληστές.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .