Image and video hosting by TinyPic

14/12/11

Εδώ δεν μας πείραξε που ο Καρατζαφέρης είπε στον Παπαδάκη, ότι πρέπει να αφήσουμε τους δανειστές μας να πηδήξουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας και μας πείραξε ο Αμερικάνος και η Μακεδονία του;

Να τινάξει στον αέρα την συνεδρίαση της επιτροπής δημόσιας διοίκησης του ελληνικού κοινοβουλίου επιχείρησε ο αμερικάνος σύμβουλος της παγκόσμιας τράπεζας Γκάρι Ριντ αποκαλώντας τα Σκόπια «Μακεδονία».

Αναλυτικά ο κύριος Ρίντ είχε κληθεί από τα μέλη της επιτροπής προκειμένου να μιλήσει «για ένα νέο μοντέλο διοίκησης» κατά την διάρκεια όμως της τοποθέτησης του υπέπεσε σε ένα σοβαρότατο λάθος που ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης καθώς δεν είναι μόνο ότι αποκάλεσε την Π. Γ. Δ. Μ. ως Μακεδονία αλλά ότι το έκανε μέσα στην καρδία του κοινοβουλίου.

Όπως ήταν φυσικό το γεγονός αυτό προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση των βουλευτών, πρώτοι οι Θανάσης Πλεύρης και Ηλίας Πολλατίδης μίλησαν για πρόκληση άνευ προηγουμένου ενώ ο κύριος Γρηγόρης Αποστολάκος σε αυστηρό ύφος είπε ότι «οφείλατε να γνωρίζατε ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει με το όνομα αυτό την συγκεκριμένη χώρα».

Ο αμερικανός σύμβουλος κατάλαβε από πρώτο χέρι τη σημασία του Μακεδονικού για την Ελλάδα και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .