Image and video hosting by TinyPic

14/12/11

Έτσι όπως πάμε, όλοι θα πρέπει να ακολουθήσουμε καριέρα κλέφτη, για να μπορέσουμε να ζήσουμε στην Ελλάδα που πούλησαν οι κερατάδες και ξετσίπωτοι...

Για απόπειρα ληστείας συνελήφθη ένας κακοποιός στο Αιγάλεω. Αφού χτύπησε και τραυμάτισε μια νεαρή γυναίκα με σκοπό να της κλέψει την τσάντα, οι πολίτες, που είδαν το περιστατικό τον κυνήγησαν για να τον πιάσουν. Για να γλυτώσει, ο αδίστακτος δράστης τραυμάτισε ένας διερχόμενο με μαχαίρι. Η έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας οδήγησε στην σύλληψη του ενώ η γυναίκα και ο άτυχος πολίτης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στην οδό Κομνηνών, στον Άγιο Δημήτριο, τρεις ένοπλοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα απέσπασαν δυο κυνηγετικές καραμπίνες και 1 δίκαννο, έναν φορητό υπολογιστή, χρυσαφικά, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται. Άλλη μια ληστεία σε σπίτι σημειώθηκε στη Νέα Ερυθραία, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όπου με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και έγιναν με αυτό καπνός.

Στόχος 3 κακοποιών έγινε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, στη Λεωφόρου Στάμου, στη Μάνδρα. Με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον ημεδαπό ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό. Άτυχος στάθηκε ένας οδηγός ταξί που πήρε δυο επιβάτες για κούρσα, οι οποίοι είχαν ως σκοπό να τον ληστέψουν. Το περιστατικό συνέβη στο Ασπρόπυργο, στη θέση «ΣΟΦΟ», και οι άγνωστοι απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Και, τέλος, η δράση των ληστών δεν σταματά στα σπίτια και τα καταστήματα αλλά επεκτείνονται και σε οίκους ανοχής. Στην συμβολή των οδών Μαραθώνας και Αχιλλέως, 2 δράστες με την απειλή όπλου εισήλθαν στον οίκο ανοχής και είναι άγνωστο το ποσό που απέσπασαν.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .