Image and video hosting by TinyPic

25/12/11

Στο χρηματιστήριο έπαιζε ο κατηγορούμενος, Β. Λεμούσιας...

Στο χρηματιστήριο έπαιζε ο κατηγορούμενος, Β. Λεμούσιας, τα χρήματα από το ταμείο της δημοτικής παράταξης «Αναγέννηση» του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Μάλιστα, μεγάλα χρηματικά ποσά που συγκεντρώνονταν για τις ανάγκες της παράταξης κατά την προεκλογική περίοδο αποκαλύπτεται από την έρευνα ότι παρέμεναν σε... μετοχές, οι οποίες εμφανίζονται να ρευστοποιούνται ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές!

Στοιχεία από την έρευνα που διενεργείται για ενδεχόμενο ξέπλυμα βρόμικου χρήματος με επίκεντρο την υπεξαίρεση - μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκης περιέχονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο παρατείνεται η προφυλάκιση του πρώην γενικού γραμματέα, Μιχάλη Λεμούσια. Στο βούλευμα αναφέρονται οι χρηματιστηριακές συναλλαγές του στενότερου συνεργάτη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι μέσω του προσωπικού του κωδικού στο Χρηματιστήριο επένδυε χρήματα της δημοτικής παράταξης «Αναγέννηση».

Ήδη, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχει ασκήσει ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα σε βάρος του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, του Μιχάλη Λεμούσια και του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών, Μιχάλη Ζορπίδη, καθώς και εναντίον του πρώην προϊσταμένου των οικονομικών υπηρεσιών.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .