Image and video hosting by TinyPic

17/12/11

Σοκ στην κοινωνία της Καστοριάς και της Κέρκυρας...

Σοκ στην κοινωνία της Καστοριάς και της Κέρκυρας με την αποτρόπαια δολοφονία της 22χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη από τον 35χρονο Στάθη Ευσταθίου.

Η κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο ΤΕΙ Καστοριάς Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων, ενώ παράλληλα δούλευε ως χορεύτρια σε clubs για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Ο 35χρονος διοργάνωνε events και πάρτι σε clubs της Καστοριάς όπου και πριν από ένα χρόνο γνωρίστηκαν.

Όλοι οι φίλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος όμως πριν από μερικές μέρες τελείωσε εξαιτίας της παθητικής ζήλιας που είχε ο 35χρονος για την 22χρονη.
Την ημέρα του εγκλήματος ο δράστης είχε ζητήσει από το θύμα για να βρεθούν ώστε να μιλήσουν.

Με το αυτοκίνητό του την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία κοντά στη λίμνη. Εκεί λογομάχησαν άγρια γιατί εκείνος επέμενε να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη δεν ήθελε.
Τον αγαπούσε, αλλά δεν μπορούσε τη ζήλια του όπως είχε εξομολογηθεί σε φίλους της. Άλλωστε και στο προφίλ της στο Facebook δήλωνε «ελεύθερη» από σχέση.

Το μυαλό του 35χρονου θόλωσε τράβηξε το μαχαίρι, που είχε στο αυτοκίνητο, και το κάρφωσε δέκα φορές στο στήθος της αγαπημένης του. Μετά πήρε και ένα κατσαβίδι και τη χτύπησε στο λαιμό.

Στη συνέχεια την έριξε στη λίμνη και έφυγε με κατεύθυνση το Κιλκίς. Φθάνοντας στο Κιλκίς η αστυνομία είδε το αυτοκίνητό του, το θεώρησε ύποπτο και του έκανε νόημα να σταματήσει.

Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες από τα μαλλιά της κοπέλας.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε και το σημείο στο οποίο είχε γίνει το έγκλημα.

Στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook ο δράστης τα μηνύματα φίλων αλλά και αγνώστων της 22χρονης κοπέλας είναι πάρά πολλά και όλα υβριστικά εναντίον του, ενώ στην ιστοσελίδα της κοπέλας οι φίλοι της δεν μπορούν να χωνέψουν πως έχασαν με αυτό τον τρόπο την Ανδριάνα τους, τη «μικρή πεταλουδίτσα» όπως είχε βάλει η ίδια στο προφίλ της.

Τις επόμενες ώρες θα φτάσουν στην Καστοριά και συγγενείς της άτυχης κοπέλας για να αναγνωρίσουν το πτώμα αλλά και να την πάρουν στην Κέρκυρα όπου και θα γίνει η κηδεία της.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .