Image and video hosting by TinyPic

10/12/11

Να δείτε που στο τέλος θα το αφήσουν ελεύθερο το κτήνος που κατέστρεψε ζωές. Βλέπεις οι νόμοι μας έχουν πολλά παραθυράκια...

«Παγώνει» προσωρινά, σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της κύριας ανάκρισης για την πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας του Ρεθύμνου.

Υπό το βάρος των καταιγιστικών αποκαλύψεων και όσο η υπόθεση μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, κρίνεται σκόπιμο να μην ξεκινήσουν άμεσα οι καταθέσεις παιδιών-θυμάτων της διεστραμμένης δράσης του 47χρονου εκπαιδευτικού προκειμένου να μην στοχοποιηθούν. Εκτιμάται ότι οι πρώτες καταθέσεις θα ληφθούν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας μόλις καταλαγιάσει ο μεγάλος θόρυβος.

Άλλωστε στην παρούσα φάση η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την έρευνα, χρειάζεται αρκετό χρόνο για να μελετήσει την ογκώδη δικογραφία που διαβίβασε η Ασφάλεια Ρεθύμνου για την πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις δεκατριών ανηλίκων-πρόκειται για τα παιδιά που κλήθηκαν να καταθέσουν στην Ασφάλεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου της σύλληψης του 47χρονου.

Πρόκειται για πολυσέλιδες καταθέσεις-έκαστη αριθμεί 8-9 σελίδες-στις οποίες περιγράφονται λεπτομερώς «οι ημέρες και τα έργα» του προπονητή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη άγνοια του περιεχομένου των επίμαχων καταθέσεων αν και προφανώς σήμερα θα γνωρίζουν τα πάντα.

Να σημειωθεί ότι στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας περιλαμβάνεται λίστα με τα ονόματα 39 παιδιών (ανάμεσά τους και πολύ γνωστών οικογενειών), ωστόσο μέσα στην δικογραφία γίνεται αναφορά στα ονόματα και άλλων παιδιών, τα οποία θα εξεταστούν κατά την κρίση της ανακρίτριας. Ακόμα υπάρχουν περίπου 15 καταθέσεις αστυνομικών της υπηρεσίας, το περιεχόμενο των οποίων σχετίζεται με τα στάδια της παρακολούθησης του 47χρονου και στις οποίες καταγράφονται οι κινήσεις του «δασκάλου», με ποια παιδιά συναντιόταν, οι τοποθεσίες που τα πήγαινε και οι ώρες που έμενε μαζί τους

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .