Image and video hosting by TinyPic

26/12/11

Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο, ζητούν έργα και όχι λόγια κατά του Ιράν. Φυσικά οι υποταγμένοι οφείλουν να υπακούσουν, αλλιώς λεφτά δεν έχει...

Προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα να αναχθεί η Ισλαμική Δημοκρατία σε μία πυρηνική δύναμη, είναι απαραίτητο οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όχι απλώς να μιλούν για αυτό αποσκοπώντας στο να κατευνάσουν το Ισραήλ, αλλά να επιβάλουν κυρώσεις στο Ιράν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν, σε συγκέντρωση Ισραηλινών διπλωματών στην Ιερουσαλήμ.

«Δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να μας κατευνάσουν. Αλλά είναι απαραίτητο να ληφθούν γενναίες αποφάσεις αμέσως και αυτό είναι που περιμένουμε από την διεθνή κοινότητα», συνέχισε ο κ. Λίμπερμαν. Η ισραηλινή πολιτική ηγεσία καλεί μόνιμα να επιβληθούν «σκληρές» κυρώσεις στο Ιράν, το πυρηνικό πρόγραμμα του οποίου θεωρεί την σημαντικότερη υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ.

«Δυστυχώς η εντύπωσή μου είναι ότι ορισμένα από τα έθνη της Ευρώπης και ηγέτες εκεί μιλούν περί κυρώσεων περισσότερο για να καλμάρουν το Ισραήλ παρά για να σταματήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν», είπε ο Ισραηλινός πολιτικός.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .