Image and video hosting by TinyPic

18/12/11

Νέες μπούρδες εκτοξεύει ο Τσάκας τσούκας...

Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα έχει τελειώσει η υπόθεση για τον Παναθηναϊκό με τους Άραβες που βρέθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως τόνισε ο Βλάσης Τσάκας στη «SportDay».

«Υπόσχομαι ότι Δευτέρα με Τρίτη τελειώνουμε. Ολα πάνε καλά. Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια μας», ανέφερε ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του πρίγκιπα.

«Δεν είμαι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, από το περιβάλλουν του κ. Βαρδινογιάννη ειπώθηκε: «Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα, γιατί η αργία στη Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπει επίσημη επικοινωνία με τις τράπεζες. Επαφές γίνονται με κάποιον τρόπο ανεπίσημα, αλλά ακόμη κάτι πιο σίγουρο δεν υπάρχει. Πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχουμε καθαρή εικόνα και θα προχωρήσουμε ή όχι. Κάτι άλλο δεν υπάρχει».

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ θεωρεί ότι η νέα ιστορία που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μπορεί να προχωρήσει και σε πρώτη φάση τα έγγραφα που έχει στα χέρια του φαίνονται σοβαρά. Εφόσον την ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ταυτοποίηση των στοιχείων και αποδειχθεί και επίσημα ότι τα 15 εκατ. ευρώ είναι δεσμευμένα σε λογαριασμό για το «τριφύλλι», τότε θα προχωρήσει το deal.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .