Image and video hosting by TinyPic

21/12/11

Αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα, τότε όλοι όσοι ψήφιζαν μνημόνιο θα έπρεπε τώρα να σαπίζουν στα κάτεργα, μετά την ομολογία του αποτυχημένου σε όλα Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...

Με μία σκληρή επίθεση στους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Φίλιππο Σαχινίδη η ΝΔ ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης. «Ο ένας μετά τον άλλο, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν κυνικά ότι ήταν καταστροφική η πολιτική των κυβερνήσεών τους. Αναμασούν ξαφνικά όσα έλεγε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, εδώ και δυο χρόνια, όταν οι ίδιοι προσπαθούσαν να τον λοιδορήσουν. Τώρα, κάνουν μαύρο απολογισμό. Είναι, όμως, πολύ αργά για δάκρυα για όλους εκείνους που χειροκροτούσαν το μνημόνιο, στήριζαν τις πολιτικές του και συναποφάσιζαν την εγκληματική εξαγγελία δημοψηφίσματος» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Η απάντηση από το γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης ήταν άμεση. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με ανακοίνωση του κατηγόρησε τον εκπρόσωπο της ΝΔ ότι «ματαιοπονεί» και «επιχειρεί να ψαρέψει σε θολά νερά».

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Μιχελάκης, κάνει το σκόπιμο λάθος να θεωρεί τις δημόσιες τοποθετήσεις μου για τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ από τον Οκτώβριο του 2009, ως επιβεβαίωση δήθεν των όσων έλεγε το κόμμα του. Ματαιοπονεί» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι «η καταστροφική διακυβέρνηση της ΝΔ το διάστημα 2004-2009 βρήκε την ομαλή συνέχειά της στην καταστροφική αντιπολίτευση της περιόδου 2009-2011. Ας μην επιχειρεί λοιπόν να ψαρεύει σε θολά νερά…»

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων συνεχίστηκε με δεύτερη ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη. «Όπως κι αν το πουν, από όποια αφετηρία κι αν ξεκινούν, η αλήθεια είναι μία: Όπως και ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης ομολόγησε, τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ έφεραν την καταστροφή στη χώρα» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .