Image and video hosting by TinyPic

5/12/11

Όλοι στο ΠΑΣΟΚ, είστε το ίδιο με τον άχρηστο υπουργό Χρυσοχοΐδη, που έχει το θράσος να θέλει να γίνει και πρωθυπουργός...

Σκληρή απάντηση έδωσε ο γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε την Κυριακή ότι ο «κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος» και «δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη, γιατί έχει διαρρήξει τις σχέσεις μας με τον λαό και τους Ευρωπαίους».

Ο κ. Καρχιμάκης κατηγόρησε εμμέσως τον υπουργό Ανάπτυξης για «προπέτεια, αλαζονεία και αχαριστία».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στην πολιτική πρέπει να υπάρχει και η ηθική. Ο καθένας σήμερα μπορεί να κρίνει και την προπέτεια και την αλαζονεία αλλά και την αχαριστία. Και ο ιστορικός του μέλλοντος, βεβαίως, θα κληθεί να γράψει την πραγματεία του για όλα αυτά».

Μιλώντας στο ΜEGA το πρωί της Κυριακής, ο Μ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε να ανοίξουν οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., πριν από τις εκλογές. Υποστήριξε, δε, ότι: «Ο κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος, μόνο σε αποικία μπορεί να είναι υποψήφιος, με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη, γιατί έχει διαρρήξει τις σχέσεις μας με τον λαό και τους Ευρωπαίους».

«Η διετής κυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα. Οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και αποσύνθεση, εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε σε εθνική αποδιοργάνωση» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης και συμπλήρωσε:

«Αυτή τη στιγμή έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του λαού. Οι αποφάσεις αυτές και η πραγματικότητα αυτή που διαμορφώθηκε είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν. Εγώ έφτασα στα όρια του πολιτικού λάθους».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .