Image and video hosting by TinyPic

1/12/11

Ανησυχούν οι Αμερικάνοι για τους Ισραηλινούς...

Την έντονη ανησυχία του για τις κινήσεις του Ισραήλ όσον αφορά στο ζήτημα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν εξέφρασε την Τετάρτη ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Martin Dempsey στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Όπως τόνισε, είναι πιθανό οι Η.Π.Α. να μη λάβουν εγκαίρως ενημέρωση από το Ισραήλ για ενδεχόμενη επίθεση του τελευταίου στο Ιράν.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι το Ισραήλ λαμβάνει σοβαρά υπόψη του την έμφαση που δίνουν οι Η.Π.Α. στην επιβολή των οικονομικών κυρώσεων. Γι αυτούς το Ιράν αποτελεί μια συνεχή απειλή και νομίζω ότι θα ήταν σωστό να πω πως οι προσδοκίες μας είναι διαφορετικές τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο», τόνισε.
Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στο αν τελικά το Ισραήλ προετοιμάζει στρατιωτική επέμβαση εις βάρος του Ιράν.

Σε πρόσφατη έκθεσή της η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ανέφερε ότι η Τεχεράνη διεξάγει έρευνες για την απόκτηση πυρηνικής βόμβας. Τα αποτελέσματα της έκθεσης προκάλεσαν αύξηση των οικονομικών κυρώσεων από Η.Π.Α., Καναδά και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .