Image and video hosting by TinyPic

16/12/11

Καλά δεν υπάρχει ούτε ένας Παναθηναϊκός να πάρει με τις κλωτσιές αυτόν τον απίθανο τύπο;

Τσατάλια έχει κάνει τα νεύρα των Παναθηναϊκών, ο Βλάσης Τσάκας αφού είναι συνεχώς ήξεις-αφίξεις.

Από το περιβάλλον του Γιάννη Β.Βαρδινογιάννη δεν διέρρεε χθες τίποτα για τους νέους πρίγκιπες. Ούτε ποιοι είναι, ούτε αν έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη. Οι δικηγόροι του ερευνούν τα έγγραφα και την υπόσταση των ενδιαφερόμενων και περιμένουμε τη θέση του μεγαλομετόχου. Αν είναι υπαρκτά πρόσωπα, θα πρέπει να μιλήσει καθαρά στον κόσμο.
Από την πλευρά του, ο Βλάσης Τσάκας περιμένει απάντηση του Γ.Β.Βαρδινογιάννη στη νέα πρόταση: «Τα χρήματα θα μπουν όταν ψηφιστεί ο νόμος περίπου σε 1,5 μήνα. Θέλουμε να διοικήσουμε άμεσα, θα βάλουμε χρήματα τώρα και θα τα αφαιρέσουμε από τα 15 εκατ. ευρώ.

Όταν μας απαντήσει ο Βαρδινογιάννης θα έρθουν οι πρίγκιπες, θα μιλήσουν μαζί του και σε πέντε λεπτά θα έχουμε συμφωνία» και προσέθεσε:
«Είναι δύο παντρεμένοι που έχουν πάρει πριγκίπισσες και δύο ανύπαντροι που ενδιαφέρονται. Τώρα αν θα βάλουν τις γυναίκες μπροστά, δεν το ξέρω. Δεν υπάρχει γυναίκα στο προσκήνιο πάντως»!

Και μέσα στον ορυμαγδό αυτό στον ΣΚΑΪ έκανε δηλώσεις ο Λέο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος φέρεται να είναι ο επίσημος κομμωτής της βασιλικής οικογένειας στη Σ. Αραβία! «Η 24χρονη βασιλική πριγκίπισσα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό είναι η κόρη του αποθανόντος αντιβασιλέα Σουλτάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ και παντρεύτηκε προσφάτως τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ (σ.σ. είναι άλλος απ' αυτόν που απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟ). Έχει 45 αδέλφια, είναι ανιψιά του 93χρονου βασιλιά Αμπντάλα και του έτερου αντιβασιλέα Ναΐφ και η περιουσία της οικογένειάς της υπολογίζεται στα 100 δισ. ευρώ! Η εταιρεία που έκανε την πρόταση είναι επιχειρηματικός κολοσσός. Ο Παναθηναϊκός βρήκε λαχείο».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .