Image and video hosting by TinyPic

18/12/11

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ...

Με τον Σεμπαστιάν Λέτο να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα 14 στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Συπρωταγωνιστής του Αργεντινού ήταν ο Στέφανος Καπίνο, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση υπό τα βλέμματα των σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους. Η μόνη στιγμή που νικήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν στο 84ο λεπτό από τον Ουσέρο. Την τριάδα των «πράσινων» γκολ συμπλήρωσε ο Μπουμσόνγκ.

Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να παρακολουθεί το παιχνίδι μαζί με τη σύζυγό του Ζουλμίρα από μπουθ στο ΟΑΚΑ, ο συνεργάτης του, Ζοσέ Γκόμες παρέταξε την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε στη Νέα Σμύρνη. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, με χαμένη ευκαιρία του Σιμάο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 8', ο Χακόμπο μπερδεύτηκε με τον Πουλίδο και έπιασε την μπάλα με τα χέρια. Στο έμμεσο φάουλ ο Κλέιτον έδωσε στον Λέτο, που σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στο τοίχος και καταλαήγει στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Αστέρα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 14', όταν ο Μπουμσόνγκ άφησε την μπάλα για τον... Σολάκη, που έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Καπίνο και η μπάλα να βρει στο δεξί δοκάρι.

Στο 66' μετά χτύπημε κόρνερ του Λέτο ο Μπουμσόνγκ με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Χακόμπο και με το τρίτο του προσωπικό γκολ φέτος, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 79' όταν ο Κατσουράνης «έστρωσε» στον Λέτο και ο Αργεντίνος μέσος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, πετυχαίνοντας το 14ο γκολ του.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .