Image and video hosting by TinyPic

1/12/11

Το σοκ της ζωής του ένιωσε ένας 28χρονος φαρμακοποιός...

Το σοκ της ζωής του ένιωσε ένας 28χρονος φαρμακοποιός που διανυκτέρευε στο φαρμακείο του στην Κοζάνη, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο νεαρούς τοξικομανείς που τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και λοστού και του ζήτησαν να τους δώσει 100 ευρώ!

Ωστόσο, ο φαρμακοποιός δεν έχασε τη ψυχραιμία του. Έβγαλε από το ταμείο περίπου 80 ευρώ και τα έδωσε στους νεαρούς, οι οποίοι δεν σκέφτηκαν να κοιτάξουν μέσα αν και υπήρχαν περισσότερα χρήματα! Στη συνέχεια, του ζήτησαν τους δώσει χάπια, αλλά εκείνος αρνήθηκε και οι δράστες τράπηκαν αργότερα σε φυγή. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία, οι νεαροί ήταν περίπου 20 χρόνων και εμφανώς υπό την επήρεια ουσιών, αλλά οι κουκούλες που φορούσαν έκρυβαν τα πρόσωπά τους.

Ενέδρα σε κεντρικό δρόμο της Δράμας έστησε ένας άγνωστος κουκουλοφόρος σε έναν 39χρονο και τον ακινητοποίησε προτείνοντας ένα πιστόλι κρότου- λάμψης με το οποίο πυροβόλησε μία φορά στον αέρα. Ο δράστης άρπαξε από το θύμα 1.300 ευρώ και τράπηκε σε φυγή με μια μηχανή. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένας κάλυκας που εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια.

Οπλισμένοι με αυτόματα «Καλάσνικοφ» ήταν οι δυο κακοποιοί που εισέβαλαν στα γραφεία της ΔΕΗ στην Κατερίνη και απείλησαν τους υπαλλήλους. Με βιαστικές κινήσεις, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μια κλεμμένη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες, την οποία εγκατέλειψαν σε απόσταση 700 μέτρων από τον τόπο της ληστείας, όπου βρέθηκε και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .