Image and video hosting by TinyPic

10/12/11

Αυστρία: «Πολύ λυπηρή» η αποτυχία συμφωνίας των 27...

Τη δυσαρέσκειά του για την αποτυχία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να καταλήξει σε συμφωνία στο σύνολό της εξέφρασε ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν. Επιστροφή
Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 20:03 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011
Αυστρία: «Πολύ λυπηρή» η αποτυχία συμφωνίας των 27

Τη δυσαρέσκειά του για την αποτυχία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να καταλήξει σε συμφωνία στο σύνολό της εξέφρασε ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν.

Για μια ακόμη φορά η "εσωτερική πολιτική υπερίσχυσε της ευρωπαϊκής πολιτικής", δήλωσε στο αυστριακό ραδιόφωνο ενώ επανέλαβε πως ένα ισχυρό μήνυμα προς τις αγορές θα μπορούσε να σταλεί μόνο μέσα από την ενίσχυση του ρόλου της ΕΚΤ.

Όπως είπε, θεωρεί "ώριμη" την ΕΚΤ για υψηλότερες αποστολές και τόνισε ότι θα πρέπει να της δοθούν περισσότερες δυνατότητες ώστε να είναι αρκετά ισχυροί οι Μηχανισμοί Στήριξης και να έχουν στη διάθεσή τους επαρκείς πόρους.

Επίσης αναφέρθηκε και στο εσωτερικό της χώρας του και τάχθηκε υπέρ μιας νέας προσπάθειας στην Αυστρία για την επίτευξη συνταγματικής πλειοψηφίας στη Βουλή, ώστε να επιτευχθεί η συνταγματική κατοχύρωση του ορίου χρέους, που δεν κατέστη δυνατή στις σχετικές διαπραγματεύσεις με τα τρία κόμματα της αυστριακής αντιπολίτευσης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .