Image and video hosting by TinyPic

1/12/11

Και δεύτερη επίθεση εξαπέλυσε μέσα σε 24 ώρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά του αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν...

Και δεύτερη επίθεση εξαπέλυσε μέσα σε 24 ώρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά του αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν μετά την επιδεικτική άρνηση του τελευταίου να τον συναντήσει κατά την παραμονή του στην Αθήνα.

Ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρεί λάθος την πραγματοποίηση της επίσημης επίσκεψης του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Ελλάδα την παραμονή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η οποία είχε προκαλέσει την εξέγερση των «Δεκεμβριανών» 2088.

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την άρνηση του κ. Μπάιντεν να τον συναντήσει στην Αθήνα, άρνηση η οποία σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, οφείλεται στις καταγγελίες των εβραϊκών οργανώσεων στην Αμερική για τις αντισημιτικές θέσεις του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. και στελεχών του.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μιλώντας στο ραδιόφωνο 9 υποστήριξε πως «θα φουντώσει η ιστορία» της επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Γρηγορόπουλου. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων από ειδικό φρουρό στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο Αμερικανός αντιπρόεδρος έρχεται στη χώρα μας με συγκεκριμένη ατζέντα και ότι θα ασκήσει τεράστια πολιτική πίεση στην κυβέρνηση, γιατί στις 9 Δεκεμβρίου «αρχίζουν οι προσυνεδριακές διαδικασίες για την ένταξη των Σκοπίων» και, όπως πρόσθεσε, για την έναρξη τους προαπαιτείται η άρση του veto για το όνομα.

Σημειώνεται πως ο κ. Μπάιντεν θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της χώρας, τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .