Image and video hosting by TinyPic

17/11/11

Πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές του κινήματος «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» (Occupy Wall Street) πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί πορεία προς το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης...


Πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές του κινήματος «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» (Occupy Wall Street) πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί πορεία προς το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στο Νότιο Μανχάταν.

Η πορεία, η οποία ξεκίνησε μέσα στο κρύο από την πλατεία Ζουκότι, κοιτίδα του κινήματος από την οποία οι διαδηλωτές εκδιώχθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη, διακόπηκε σχεδόν αμέσως από τις δυνάμεις της τάξης στην αρχή της Wall Street, όπου βρίσκεται το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Έφιπποι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει πολλούς δρόμους γύρω από το Χρηματιστήριο και εμπόδισαν την πορεία να προχωρήσει λίγο αφότου ξεκίνησε.

Ως στόχος της σημερινής ημέρας δράσης που σηματοδοτεί τους δύο μήνες από την έναρξη του κινήματος, στις 17 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, αναφερόταν λιγότερο ή περισσότερο καθαρά η επιθυμία των διαδηλωτών «να κλείσουν τη Wall Street», όπως είπε ένας από τους διαδηλωτές.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .