Image and video hosting by TinyPic

21/11/11

Η γαλλική Le Figaro μεταφέρει τους προβληματισμούς της Moody’s για το ενδεχόμενο αρνητικών εξελίξεων...

Η γαλλική Le Figaro μεταφέρει τους προβληματισμούς της Moody’s για το ενδεχόμενο αρνητικών εξελίξεων στην πιστοληπτική αξιολόγηση της γαλλικής οικονομίας, ενώ ο Κινέζος αντιπρόεδρος Γουάνκ Κισάν θεωρεί ως πιθανή μία παγκόσμια οικονομική ύφεση...

Δεν ήθελε, λοιπόν, και πολύ οι ιδιαίτερα εύθραυστες χρηματιστηριακές αγορές να πάρουν και πάλι την κατιούσα, ενώ αντίθετο δρόμο ακολουθούν τα spreads των ομολόγων.

Το ταμπλό του ελληνικού χρηματιστηρίου έχει “κοκκινίσει” από το ξεκίνημα, καθώς οι ξένοι επενδυτές οδηγούν την Αθήνα σε βουτιά άνω του 2%, σε νέα χαμηλά έτους και κάτω από τις 700 μονάδες.

Στα 1,73 ευρώ η Εθνική χάνει 3,89% και προσπαθεί να συγκρατηθεί εν μέσω μαζικών ρευστοποιήσεων στις άλλες τραπεζικές μετοχές. Βουτιά 6,13% στην Εurobank, 4,5% για την Alpha Bank και 8,18% για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Πάνω από 2% η πτώση σε Μυτιληναίο, ΟΤΕ , ΟΠΑΠ. Βουτιά 4% και για την Τράπεζα Πειραιώς.

Η πτώση αγγίζει το 2,5% στο Παρίσι και το 3% σε Φρανκφούρτη και Μιλάνο, ενώ περί το 2% χάνει το Λονδίνο. Η ανησυχία για το ευρώ και την κρίση χρέους παραμένει εν όψει των συναντήσεων στις Βρυξέλλες και το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα πέφτει κάτω από τα 1,3470 δολάρια.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .