Image and video hosting by TinyPic

23/11/11

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα...

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, σε εκδήλωση στο Νιου Χαμσάιρ των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς δέχθηκε τις αποδοκιμασίες μελών του κινήματος «Καταλάβετε τη Γουόλ Στρητ» («Occupy Wall Street»).

Ο αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε τα φραστικά πυρά των συγκεντρωμένων όταν εκείνος ξεκίνησε να μιλά για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η χώρα. Τότε, οι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του προσώπου του, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του.

«Κύριε πρόεδρε, περισσότεροι από 4.000 ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν συλληφθεί, την ώρα που οι τραπεζίτες εξακολουθούν να καταστρέφουν την οικονομία. Πρέπει να σταματήσετε την επίθεση στα δικαιώματά μας επί της 1ης τροπολογίας. Η σιωπή σας στέλνει το μήνυμα πως η αστυνομική βία είναι αποδεκτή. Οι τράπεζες διασώθηκαν. Ξεπουληθήκαμε», του είπαν οι διαδηλωτές.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχοντας ψύχραιμη αντίδραση ανέφερε ότι εκτιμά την γνώμη τους και την άκουσε με προσοχή, κάτι που τους παραίνεσε να κάνουν κι εκείνοι για τη δική του γνώμη. Μάλιστα, πρόσθεσε πως «είστε ο λόγος που ξαναβάζω υποψηφιότητα».

Την ίδια ώρα, σε απάντηση των παρεμβάσεων των μελών του «Occupy Wall Street», οπαδοί του προέδρου τον επιδοκίμαζαν, φωνάζοντας ρυθμικά «Ομπάμα, Ομπάμα!».

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται αντιμέτωπος με την αγανάκτηση του κόσμου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .