Image and video hosting by TinyPic

22/11/11

Σηκωθείτε επιτέλους από τους καναπέδες. Πρέπει να στείλουμε τους προδότες στην κόλαση...

Την ώρα που κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ, νέες προσφυγές προστίθενται σ’ αυτές που έχουν ήδη υποβληθεί κατά του ειδικού τέλους ακινήτων και θα κριθούν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 2 Δεκεμβρίου.

Σειρά είχαν σήμερα να προσφύγουν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο η ΑΔΕΔΥ και ο Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη, ενώ τις αμέσως προηγούμενες ημέρες κατάθεσαν ανάλογες προσφυγές οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ηρακλείου, Σύρου και Καβάλας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Καβάλας.

Ο κύκλος των προσφυγών άνοιξε από το Σωματείο. «Έλληνες Φορολογούμενοι» και την Ανώνυμη Εταιρεία «Eurocapital», ενώ ακολούθησαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, οι δικηγόροι Αντώνης Αργυρός και Σπύρος Φραντζής και ένας ιδιοκτήτης γκαρσονιέρας.


Η ΑΔΕΔΥ στην προσφυγή της υπογραμμίζει ότι στόχο έχει την προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων των μελών της η πλειοψηφία των οποίων είναι ιδιοκτήτες ακινήτων που απέκτησαν ως πρώτη κατοικία μέσω δανείων οι δόσεις των οποίων παρακρατούνται απ' το μισθό τους. Όπως αναφέρεται στην προσφυγή, το χαράτσι επιφέρει «ολέθρια αποτελέσματα» στους δημόσιους υπαλλήλους ενώ γίνεται λόγος για «βάναυση παραβίαση» των συνταγματικών τους δικαιωμάτων.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .