Image and video hosting by TinyPic

25/11/11

Η δήθεν οικονομία του Λοβέρδου, δεν είναι τίποτα άλλο από το να αρπάξουν όσα μπορούν περισσότερα οι ιδιωτικές κλινικές και τίποτα άλλο...

Ούτε ίχνος από αντιδραστήρια δεν υπάρχει στα εργαστήρια του ΙΚΑ Πάτρας.Οι ασφαλισμένοι παραπέμπονται στα ιδιωτικά εργαστήρια, όπου έχει εξαντληθεί το πλαφόν, και στα νοσοκομεία, όπου δύσκολα εξυπηρετούνται.

Οι προμηθεύτριες εταιρείες δεν ανταποκρίνονται στο αίτημα της κεντρικής διοίκησης του ιδρύματος να στείλουν προμήθειες, απαιτώντας την άμεση εξόφλησή τους. Αυτό σημαίνει ότι όσοι εκ των ασφαλισμένων έχουν την οικονομική δυνατότητα υποβάλλονται στις εξετάσεις που πρέπει, οι άλλοι περιμένουν πότε θα λυθεί το πρόβλημα με τις όποιες συνέπειες έχει αυτή η αναμονή στην υγεία τους. «Δεν υπάρχουν χρήματα και οι προμηθεύτριες εταιρείες ζητούν την προπληρωμή τους. Από αυτά που παίρνουν κεντρικά, μας στέλνουν κι εμάς μία ποσότητα, η οποία όμως δεν αρκεί» μας είπε ο διευθυντής της υγειονομικής μονάδας του ΙΚΑ Πάτρας, Κώστας Κυριόπουλος.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς το τελευταίο διάστημα, λόγω οικονομικής κρίσης, έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ασφαλισμένων, οι οποίοι κάνουν χρήση των υπηρεσιών του ΙΚΑ και των δημόσιων νοσοκομείων.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .