Image and video hosting by TinyPic

24/11/11

Ικανοποιήθηκαν από το στήσιμο πρωκτού που έκανε ο Σαμαράς...

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν κυβερνητικοί παράγοντες της Γερμανίας την επιστολή του προέδρου της Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η σχετική αποτίμηση θα γίνει έπειτα από μια καλύτερη μελέτη της επιστολής και θα είναι σε σύμπνοια με την εκτίμηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Παράλληλα, σε συνάντησή τους με Έλληνες δημοσιογράφους, Γερμανοί κυβερνητικοί παράγοντες εξέφρασαν εκ νέου τον προβληματισμό τους για το αν θα επαρκέσει τελικά η μείωση του ελληνικού χρέους κατά 50%, αναγνωρίζοντας επιπλέον ότι έγιναν λάθη όσον αφορά στη διαχείριση της κρίσης στην Ελλάδα από τους Ευρωπαίους εταίρους της.

«Το πρώτο πακέτο δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε το 2010 να είχαμε συμφωνήσει σε ένα μεγαλύτερο. Θα έπρεπε επίσης να εμπλέξουμε τον ιδιωτικό τομέα, που έτσι κι αλλιώς είχε δηλώσει τη διαθεσιμότητά του. Ήταν ακόμη υπερβολικά αισιόδοξη η πρόβλεψη για τον χρόνο επιστροφής της Ελλάδας στις αγορές, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σταματήσει την κρίση πολύ νωρίς, αν είχαμε κάνει τέσσερα βήματα μπροστά κι όχι αυτό που κάναμε: ένα τη φορά και βολιδοσκόπηση των αντιδράσεων», δήλωσαν.

«Βασικός στόχος της Ευρωζώνης σε αυτή τη φάση είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των Αγορών. Οι επόμενες βδομάδες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ευρωζώνης», πρόσθεσαν.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .