Image and video hosting by TinyPic

16/11/11

Απολύσεις στο Δημόσιο...

«Γκρίζες» ζώνες εμφανίζει η σχετική εγκύκλιος που κοινοποιήθηκε χθες από τον Δ. Ρέππα σε όλους τους φορείς του Δημοσίου, τους ΟΤΑ και τις ΔΕΚΟ, προκειμένου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου να έχουν συνταχθεί οι σχετικές λίστες με τους εργαζόμενους που θα τεθούν στο καθεστώς της εφεδρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η εγκύκλιος του υπουργείου Μεταρρύθμισης δεν περιλαμβάνει όσους υπαλλήλους μετατάχθηκαν στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού σε άλλους οργανισμούς πριν ψηφιστεί ο νόμος, ενώ αναφέρει ονομαστικά μόνο τους 25 από τους 36 οργανισμούς που πρόκειται να συγχωνευθούν ή να καταργηθούν.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του Δημοσίου που θα βρεθούν στις λίστες της εφεδρείας θα τελούν υπό απόλυση, καθώς, όπως σημειώνει η εγκύκλιος, «η ένταξη στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας λογίζεται ως προαναγγελία απόλυσης για κάθε έννομη συνέπεια και οι αποδοχές, οι οποίες καταβάλλονται στο προσωπικό που εντάσσεται σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, συμψηφίζονται με την αποζημίωση λόγω απόλυσης που τυχόν οφείλεται κατά τη λήξη του χρόνου της εργασιακής εφεδρείας».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .