Image and video hosting by TinyPic

26/11/11

Η Ελλάδα θα δει ξανά εκλογές, μόνο αν γίνει δευτέρα παρουσία. Και τα δύο είναι αδύνατον να γίνουν, οπότε ζήτω η γερμανική κατοχή...



Ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών είναι το επόμενο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ήδη ο κ. Γιώρος Καρατζαφέρης δήλωσε χθες ότι θα πρέπει να δοθεί στην κυβέρνηση χρόνος να ολοκληρώσει το έργο της. Αφήνει έτσι ανοικτό ποιό είναι το έργο της κυβέρνησης. Σε παρόμοιο μήκος κύματος ο υπουργός Οικονομικών κ. Βαγγέλης Βενιζελός στην ομιλία του στην Βουλή μίλησε για εκλογές μετά το πρώτο εξάμηνο. Αλλά και ο πρωθυπουργός είπε ότι η ημερομηνία των εκλογών είναι ενδεικτική.

Η ΝΔ από την πλευρά της διαφωνεί και αντιτείνει ότι τα πράγματα είναι απλά. “Υπάρχει το πλαίσιο της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας” λέει ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιάννης Μιχελάκης που έχουν δεσμευτεί όλοι να τηρήσουν.

Το πλαίσιο αυτό προσδιορίζει την αποστολή της κυβέρνησης που είναι να υπογράψει την δανειακή σύμβαση να κάνει τις διαπραγματεύσεις για το PSI και να προκηρύξει εκλογές”. Προσθέτει ότι με βάση αυτό το πλαίσιο οι αντιπροσωπίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καθόρισαν ημερομηνία διεξαγωγής την 19η Φεβρουαρίου. Μάλιστα λέει η ΝΔ η ομάδα Βενιζέλου γνώριζε τον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει η διαπραγμάτευση για το PSI όταν συμφωνούσε στην συγκεκριμένη ημερομηνία.



Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .