Image and video hosting by TinyPic

14/11/11

Επιστροφή χρημάτων...

Μέσα σε 30 μέρες από την ειδοποίηση, θα πρέπει να πληρώσει ή να υποβάλει ένσταση όποιος δικαιούχος επενδυτικού ή άλλου προγράμματος που εντάσσεται στο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», υποχρεούται στην επιστροφή μέρους ή ολόκληρου του ποσού της ενίσχυσης. Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπογράφεται από πέντε συναρμόδιους υπουργούς και δεν αφορά άμεσες ενισχύσεις, αλλά ποσά που δίνονται για επενδύσεις (Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Αγρότες κ.λπ.) και για χρηματοδότηση όπως εξισωτική αποζημίωση, απονιτροποίηση, βιολογική γεωργία κ.λπ.

Πρόκειται για τη διαδικασία που θα ακολουθεί από δω και πέρα ο κρατικός μηχανισμός στην περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ένωση μας ζητά την επιστροφή χρημάτων, με τη μορφή καταλογισμών, αλλά μόνο για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013. Επίσης, η ίδια διαδικασία επιστροφής θα ισχύει και για ό,τι παράβαση/παρατυπία διαπιστώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ μετά από ελέγχους που πραγματοποιεί στις επενδύσεις και στους φακέλους των δικαιούχων.

Να σημειωθεί ότι στην ΚΥΑ γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα στα μέτρα του 2ου άξονα (εξισωτική, γεωργοπεριβαλλοντικά) και στα υπόλοιπα μέτρα του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .